28. LIVE MUZIEK

Tecla-Jago is een kwartet dat mooie popliedjes combineert met Oost-Europese klanken, drums en Afrikaanse percussie. Een hele bijzondere combinatie dus, die u vrijdagavond 24 mei in de Lathumse kerk kunt zien.
Tecla-Jago is een gloednieuwe groep, maar samengesteld uit mensen met allemaal zeer veel ervaring in de kunstwereld. U zult getuige zijn van een bijzondere en expressieve ontmoeting tussen vier muzikanten, waarbij een mooie melodie, een prachtige tekst of een lekkere groove de leidraad is.

Tecla-Jago bestaat uit:
Gosse Scherstra - zang, gitaar, bas
Tessa Zoutendijk - viool, zang
Clara de Mik - percussie, zang
Jaap Berends - bas, gitaar, zang

Gosse Scherstra is begonnen op de basgitaar en daarna als gitarist en zanger. Tegenwoordig schrijft hij akoestische nummers die stof geven tot nadenken. Zijn poëtische teksten worden meegevoerd door de interessante melodieën.

Tessa Zoutendijk is voor de vaste bezoekers van de Lathumse culturele avonden geen onbekende, want zij heeft al vaker in de Lathumse kerk opgetreden. Ze is
improvisatie-, folk- en jazzviolist en speelt sinds 1995 in allerlei bands, muziekgroepen, theaterprojecten en dansprojecten.

Clara de Mik is drummer/percussionist. Ze speelt sinds 2005 bij de bekende slagwerkgroep Slagerij van Kampen en heeft daarnaast altijd in zeer uiteenlopende bands gespeeld en aan muzikale projecten meegedaan, in muziek variërend van Balinese gamelan tot rock 'n roll. De afgelopen jaren is zij zich gaan specialiseren in West-Afrikaanse muziek, zowel op djembé en doundouns als op sabar.

Jaap Berends is gitarist en bassist. Hij speelt onder andere bij cabaretier Ernest Beuving en de jazzgroep Stephan Max Wirth Experience.

Tecla-Jago sluit dit culturele seizoen van de Vrienden Van de Lathumse Kerk af. Mist u het niet!

24 mei 2019 in de Lathumse kerk
Aanvang 20.00 uur. Entree: € 10, - ; de entree is inclusief koffie vooraf en een drankje tijdens de pauze.

Toegangskaarten zijn te bestellen via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

of

per telefoon 0313-631915. Tevens zijn kaarten, zolang de voorraad strekt, te koop voor aanvang van het concert.

 Uit het programma van de Stichting Vrienden van de Lathumse Kerk (VVLK).

Datum:     vrijdag 24 mei 2019 
Plaats:  Protestantse Kerk Lathum, Kerkstraat 8 te Lathum
Aanvang:  20.00 uur (vanaf 19.30 uur is er koffie)
Uitvoerenden Tecla-Jago