MEDITATIE EN GEBED

Gebedsdiensten voor de vrede

Elke 2e en 4e vrijdag van de maand om 19.00 uur in de Ontmoetingskerk, Marktstraat 24, Zevenaar. Iedereen is welkom.

Christelijke meditatie

Voel jij je onrustig in deze opgejaagde tijd vol drukte en herrie? Zoek jij naar rust en stilte? Stil worden is één van de eerste stappen bij het mediteren.

Wat doet christelijke meditatie?

Meditatie geeft een innerlijke rust en een betere balans tussen geest lichaam.
Bij christelijke meditatie wordt gebruik gemaakt van een christelijke of levens-beschouwende tekst.

1x per 2 weken (oneven vrijdagen) worden deze christelijke meditatie-bijeenkomsten gehouden op vrijdagochtend van 9:00 tot 9:45 uur in de consistoriekamer van de Ontmoetingskerk, Marktstraat 24, Zevenaar. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Van tevoren aanmelden bij Hanneke Stuurman, tel. 0316 34 14 08 i.v.m. de beschikbare zitplaatsen