TOP 2000 DIENST WESTERVOORT

top2000westervoort

Dit jaar vindt in Westervoort alweer de vijfde editie van de Top2000-kerkdienst plaats. De kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2. In de dienst speelt een live-band popsongs uit de Top 2000. De nummers zijn met zorg gekozen rond het thema ‘Can you feel the love tonight’. Alle nummers zullen toegelicht worden: bemoedigend, inspirerend en met weetjes uit de popgeschiedenis. Tijdens de dienst is er, voor wie dat wil, gelegenheid om een kaarsje aan te steken. Ook zal er een collecte gehouden worden voor een actueel doel. Na afloop is er de gelegenheid tot ontmoeting, met een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom, jong en oud, kerkelijk of niet, om samen met ons een mooie avond te beleven.

Datum:                          zondag 29 december 2019

Plaats:                           Protestantse Werenfriedkerk, Dorpstraat 61 te Westervoort

Aanvang:                      19.30 uur

Contactpersoon:             Henk Bonnink, tel. (026) 311 45 22, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.