SPOORZOEKEN IN SLANGENBURG

spoorzoeken

Ben je op zoek naar rust, stilte, bezinning, naar verdieping en verbinding met jezelf en de (A)ander?

Zoek je een spoor om te gaan in de natuur, in de bijbel, in jezelf? Kom dan naar de Slangenburgse Kerk en neem deel aan activiteiten die in en rond de kleine kerk in het bos worden georganiseerd door een enthousiast pioniersteam. Doorloop het Labyrint en beleef de weg in een cirkel met verschillende gezichtspunten. Als een keerpunt, rustpunt, moment van verbinding, of de plek waar je antwoord krijgt.

Datum:                          zaterdag 19 oktober 2019

Plaats:                           Slangenburgse Kerk, IJzevoordseweg 35, 7004 HV Doetinchem

Leiding:                         ds. Helma van Loon

Vertrek:                         om 12.30 uur vanaf NS-station Zevenaar

Kosten:                         € 10,-

Contactpersoon:            Paul Vlaardingerbroek, tel. (0316) 28 29 63, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.