MEDITATIE EN KENNISMAKING MET DE GEESTELIJKE WEG

Meditatie

Hoe kom ik dichter bij God of de Bron van het leven? Hoe breng ik mijn leven meer in balans en hoe krijg ik meer richting in mijn dagelijkse leven? De zoektocht door het leven kun je beschrijven als een geestelijke weg. Meesters en coaches uit de christelijke traditie  beschrijven hoe mensen door de eeuwen die weg zijn gegaan. Ze vertellen wat hen hielp en welke valkuilen je onderweg tegen kunt komen. In deze cursus maken we kennis met de stappen op de geestelijke weg die zij onderscheiden.

We gebruiken de brochure: ‘Afstemmen op de Eeuwige; meditatie en bezinning op je geestelijke weg’ van Corinne Groenendijk. Daarin staan teksten en beelden uit de traditie die ons verder kunnen helpen.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten die zullen plaatsvinden op de vrijdagmiddag (maximaal 10 deelnemers). Deelnemers die daarna een vervolg wensen kunnen instromen in de groep christelijke meditatie die elke maandagavond van 19:30 tot uiterlijk 21:00 uur bij elkaar komt.

Data:                             vrijdag 6, 13, 20 september en 4 oktober 2019

Plaats:                           Ontmoetingskerk, Marktstraat 24 te Zevenaar

Tijd:                               15.00 – 16.30 uur

Leiding, aanmelding en

nadere inlichtingen:        Eric van der Wal, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten:                          € 30,-, inclusief de brochure