THEMAVESPERS

 thewave

Drie kwartier durende vespervieringen met verschillende thema’s (sing-in, IONA-viering, kampvuur sing-in, popvesper). Kom spontaan meedoen. Gratis toegang, geen collecte.

 

Wanneer:                       iedere laatste zondag van de maand (behalve in juli en augustus)

Waar:                            SOW kapel, Rijksweg 56b te Duiven

Aanvang:                      18.30 uur

WALK OF PEACE

 walkofpeace

Als we naar de wereld om ons heen kijken lijkt vreedzaam samenleven ingewikkeld. Soms is religie daarbij een bron van conflict maar tegelijk is religie voor velen een inspiratiebron voor vrede. Natuurlijk kunnen we een lezing houden over religie en vrede, maar zou het niet veel mooier zijn om iets te organiseren dat mensen en organisaties met elkaar in contact brengt om zo bij te dragen aan vrede en verbinding? 

In het seizoen 2019-2020 organiseert IBO hopelijk in samenwerking met vele anderen een Walk of Peace. De Walk of Peace is een wandeling van en voor vrede. Een wandeling om te ervaren én te laten zien dat we, ondanks verschillen, toch met elkaar op kunnen lopen. 

Datum en programma zullen later dit jaar bekend worden gemaakt.

 

groene kerk

Agenda

16 aug 2020
10:00
Viering
16 aug 2020
10:00
Viering YouTube

Open Kerk

Op zaterdag 12 september, open monumentendag is van 14.00 tot 17.00 uur de kerk weer open (Ingang Marktstraat.) Wij nodigen u uit om binnen te komen om onze mooie kerk te bekijken. U kunt ook een kaarsje aansteken in het stiltecentrum, er is een folder over de geschiedenis van de kerk, u kunt een praatje maken met de gastheer of gastvrouw of gewoon even stil zijn en naar muziek luisteren.

U bent van harte welkom.

Go to top