De gezamenlijke werkgroep Inspiratie, Bezinning & Ontmoeting van de protestantse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar stelt jaarlijks een programma samen waarin de verschillende aspecten van 'leven' (kennis, inzicht, gevoel, vaardigheden) aan bod komen. Voor het realiseren hiervan wordt gekozen uit verschillende werkvormen. De ene keer is er een lezing, de andere keer ligt het accent op in gesprek met elkaar komen rond een bepaald onderwerp, een derde keer op het samen iets doen of ervaren. De werkgroep streeft ernaar in te gaan op vragen die in kerk en samenleving leven en op zaken die het persoonlijk leven raken. Ze zoekt naar inleiders die op betreffend terrein deskundig zijn of werkvormen kunnen aanbieden die tot nadenken stemmen en inspirerend zijn.

 

Logo IBO VIERKANTSamenstelling van de werkgroep:
Henk Bonnink, De Hoge Hoeve 33,  Westervoort, tel. (026) 311 45 22
Peter van Maurik, Roodwilligen 18, Zevenaar, tel. (0316) 34 24 73
Alies Rutgers, Zonegge 11-19,  Zevenaar, tel. (0316) 52 54 78
Henk Trapman, ’t Stegeslag 2,  Zevenaar, tel. (0316) 33 27 63
 

Tenzij anders vermeld kunt u zich opgeven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  o.v.v. de activiteit(en), uw contactgegevens en het aantal deelnemers dat u wilt aanmelden.

Financiën:
Om elk jaar weer een behoorlijk programma te kunnen bieden, hebben we financiën nodig. Daarom vragen we voor de meeste cursussen/gespreksgroepen een kleine vergoeding (koffie of thee zijn hierbij inbegrepen). U kunt de bijdrage voldoen bij aanvang van de betreffende bijeenkomst.