De gezamenlijke werkgroep Inspiratie, Bezinning & Ontmoeting van de protestantse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar stelt jaarlijks een programma samen waarin de verschillende aspecten van 'leven' (kennis, inzicht, gevoel, vaardigheden) aan bod komen. Voor het realiseren hiervan wordt gekozen uit verschillende werkvormen. De ene keer is er een lezing, de andere keer ligt het accent op in gesprek met elkaar komen rond een bepaald onderwerp, een derde keer op het samen iets doen of ervaren. De werkgroep streeft ernaar in te gaan op vragen die in kerk en samenleving leven en op zaken die het persoonlijk leven raken. Ze zoekt naar inleiders die op betreffend terrein deskundig zijn of werkvormen kunnen aanbieden die tot nadenken stemmen en inspirerend zijn.

Logo IBO VIERKANTSamenstelling van de werkgroep:
Henk Bonnink, De Hoge Hoeve 33,  Westervoort, tel. (026) 311 45 22
Peter van Maurik, Roodwilligen 18, Zevenaar, tel. (0316) 34 24 73
Alies Rutgers, Zonegge 11-19,  Zevenaar, tel. (0316) 52 54 78
Henk Trapman, ’t Stegeslag 2,  Zevenaar, tel. (0316) 33 27 63

Tenzij anders vermeld kunt u zich opgeven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  o.v.v. de activiteit(en), uw contactgegevens en het aantal deelnemers dat u wilt aanmelden.

Financiën:
Om elk jaar weer een behoorlijk programma te kunnen bieden, hebben we financiën nodig. Daarom vragen we voor de meeste cursussen/gespreksgroepen een kleine vergoeding (koffie of thee zijn hierbij inbegrepen). U kunt de bijdrage voldoen bij aanvang van de betreffende bijeenkomst.

Programma 2022

PELGRIMSWANDELING 1

Het thema van de eerste pelgrimswandeling van dit seizoen is ‘Oogsttijd’.

Verzamellocatie: Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen. Parkeren aan de Apeldoornseweg (loopt parallel aan de A50, richting vliegveld Terlet) ter hoogte van hectometerpaal 5,3.

Datum:                  zaterdag 20 augustus 2022

Uitgebreidere informatie over de pelgrimswandelingen vindt u t.z.t. op de website van de verschillende kerken en in de nieuwsbrief/gemeentebrief van uw kerk.

ELVIS KOMT NAAR WESTERVOORT

Datum:                  zondag 2 oktober 2022

Plaats:                  Protestantse Werenfriedkerk, Dorpstraat 61 te Westervoort

Tijd:                      10.00 uur

Leiding:                 ds. Fred Omvlee (zie ook YouTube: Fred Omvlee Elvis)

OVER KLIMAAT GESPROKEN

Datum:                  maandag 10 oktober 2022

Plaats:                  Ons Huis, Dr. Honigstraat 3 te Zevenaar

Aanvang:               20.00 uur

Leiding:                 Gerrit Vossers

Kosten:                 € 5,-

S.v.p. opgeven vóór woensdag 5 oktober

PELGRIMSWANDELING 2

Het thema van de tweede pelgrimswandeling van dit seizoen is ‘De grens opzoeken’.

Verzamellocatie: aan het begin van de Loopgravenroute. Parkeren op parkeerplaats Hulzenberg aan de Eltenseweg in Stokkum, vlak voor grensovergang.

Datum:                  zaterdag 15 oktober 2022

SPEL EN GESPREK

Datum:                          dinsdag 8 november 2022

Plaats:                          Ons Huis, Dr. Honigstraat 3 te Zevenaar

Aanvang:                       10.00 uur

Kosten:                         € 3,-

S.v.p. opgeven vóór donderdag 3 november

PELGRIMSWANDELING 3

Het thema van de derde pelgrimswandeling van dit seizoen is ‘Herinneringen – terugblik op 2022’. Verzamellocatie: Meinerswijk. Route: Via Batavierenweg in Arnhem naar Drielsedijk. Op Drielsedijk linksaf, Hannesstraatje. Parkeren na 100m, tegenover volkstuinencomplex.

Datum:                  zaterdag 10 december 2022

SPIRITUELE FILM: HORS NORMES

Datum:                          woensdag 14 december 2022

Plaats:                          Ontmoetingskerk, Marktstraat 24 te Zevenaar