imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Als Protestantse gemeente in Zevenaar willen wij een gastvrije gemeenschap zijn met ruimte voor verschillen, waar mensen zin en inspiratie vinden en waar hun geloof wordt gevoed.

Geïnspireerd door het leven en werken van Jezus richten wij ons op ontmoeting en het omzien naar elkaar en dragen wij bij aan een sociale en eerlijke wereld.

 

Welkom op deze website van de Protestantse Gemeente in Zevenaar met informatie over onze gemeente. Links vindt u het hoofdmenu met informatie over vieringen, gebouwen, de organisatie en diverse taak- en werkgroepen. Boven vindt u o.a. deze startpagina (Home), Foto-albums, twee onderwerpen met de aanduiding 'Artikelen' en 'Spiritualiteit' en de Kerkdiensten in de komende week.De rubriek 'Artikelen' bevat ondermeer artikelen over gebruiken in en rond de kerk, het kerkelijk jaar, een uitgebreide serie artikelen over de bijbel en artikelen over diverse thema's. In de rubriek 'Spiritualiteit' vindt u veel wat u kan inspireren, bemoedigen of aan het denken kan zetten: verhaaltjes, gebeden, gedichten, geloofsbelijdenissen en nadenkertjes.
Mocht u opmerkingen hebben met betrekking tot de inhoud van deze website of met ons in contact willen komen vul dan het formulier op de contactpagina in. De redactie van de website stelt uw reacties zeer op prijs!