logo2In Zevenaar is een oecumenische werkgroep actief die vier maal per jaar een zgn. Thomasviering organiseert. Thomasvieringen zijn heel anders dan traditionele kerkdiensten en blijken veel mensen aan te spreken. Het thema van een viering wordt via muziek, liederen, beelden en gedichten belicht. In eenvoud, verwondering, stilte en spiritualiteit, kenmerkend voor de Thomasvieringen, wordt er over het thema nagedacht. Als mensen zoals Thomas geven we persoonlijk en samen invulling aan het thema.

De vieringen in 2017 zijn gepland voor de volgende data:
  • 11 februari,  thema: "Stuurloos"
  • 13 mei, thema: "Zorgen voor"
  • 18 november, thema: "Warmhartigheid"
Op de zaterdagavond om 19.00 uur in de Andreaskerk te Zevenaar.

Op een separate website heeft de werkgroep informatie samengebracht en ook zijn daar van een aantal vieringen de liturgie, geluidsfragmenten en beelden beschikbaar. Klik hiervoor op onderstaande link.