Onze gemeente kent een taakgroep publiciteit die zich bezig houdt met de diverse vormen van publiciteit zowel gericht op de leden van de eigen gemeente als daar buiten. Informatie over onze gemeente treft u o.a. aan in ons kerkblad "Kerkvenster", op onze website, in de Huis-aan-huisbladen en in de Gemeentegids van de Gemeente Zevenaar.

Kerkblad

Het kerkblad van onze gemeente, “Kerkvenster”, wordt uitgegeven door “De Zalige Zalm”, bureau voor geloofscommunicatie te Deventer. Het blad is kleurrijk, informatief, eigentijds en wordt geheel samengesteld door onze eigen redactie. Het blad verschijnt maandelijks. De abonnementskosten bedragen € 20,00 per jaar. Voor opgave of een proefexemplaar kunt u zich wenden tot dhr. M.J. Werner, de Olmen 45, tel. 330767.

Redactie:

De redactie van het kerkblad is bereikbaar op het volgende adres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zowel de redactie als de abonnementenadministratie zijn ook bereikbaar via het contactformulier op deze website.