Onze gemeente kent een taakgroep publiciteit die zich bezig houdt met de diverse vormen van publiciteit zowel gericht op de leden van de eigen gemeente als daar buiten. Informatie over onze gemeente treft u o.a. aan in ons kerkblad "Kerkleven", op onze website, in de Huis-aan-huisbladen en in de Gemeentegids van de Gemeente Zevenaar.

kerkleven_nw
Het kerkblad van onze gemeente is een eigen "Zevenaarse" editie van het blad  "Kerkleven" waarvan de eerste  en de laatste pagina algemeen kerkelijk en regionaal nieuws bevat dat wordt samengesteld door een hiervoor aangestelde hoofdredacteur. De overige 6 pagina's worden geheel gevuld door een eigen Zevenaarse redactie. U vindt daar o.a.:

• een overzicht van de belangrijkste adresgegevens;
  • een overzicht van de vieringen van de komende twee weken;
  • een pastorale rubriek gevuld door de wijkpredikant met hierin het wel en wee in onze gemeente;
  • informatie over de komende vieringen en collecten;
  • artikelen over wat speelt in kerk en samenleving;
  • allelei informatie over en aankondigingen van activiteiten in onze gemeente, zoals activiteiten rond vorming en toerusting, verenigingen, bijbelkringen, groepen;
  • de voorlaatste pagina van het blad heeft de titel "voor de achterkant" en richt zich in het bijzonder op de jongeren in onze gemeente.

Abonnementen:

Het blad verschijnt eens in de twee weken. Rond feestdagen verschijnt soms een nummer dat bestemd is voor 3 of 4 weken. Omdat we in Zevenaar gebruik maken van een collectief abonnement kan de abonnementsprijs zeer laag worden gehouden. Voor 2014 bedraagt deze € 32,00 inclusief verzendkosten. Naast de papieren versie is per 1 januari 2015 ook een digitale versie van het blad beschikbaar voor € 20,00 per jaar (abonnementsprijs voor 2015). Abonnees van de papieren versie kunnen aangeven dat zij tevens de digitale versie willen ontvangen. Voor deze groep is dit gratis.
Voor opgave of een proefnummer kunt u zich richten tot mw. H. Slagt, Abr. Kuyperstraat 32, tel. 525053 op via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Redactie:

De redactie van het kerkblad is bereikbaar op het volgende adres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zowel de redactie als de abonnementenadministratie zijn ook bereikbaar via het contactformulier op deze website.