27. MOMENTEN VAN INSPIRATIE EN BEZINNING IN DE STILLE WEEK

Wilt u in de week voor Pasen, de Stille Week, elke dag even de tijd nemen om een moment stil staan om u voor te bereiden op het Paasfeest?

In de meeste kerken is er voorafgaand aan Pasen op Witte Donderdag, Goede vrijdag en Stille Zaterdag een viering. Ook in Westervoort. Maar daar komen we al jarenlang ook op maandagavond, dinsdagavond en woensdagavond een moment bij elkaar om ons te bezinnen, elkaar te inspireren en samen toe te leven naar het Paasfeest. Rondom een thema wordt er uit de Bijbel gelezen, er wordt gebeden en gezongen. Het zijn korte, maar intieme momenten, mede door de kringopstelling. De vieringen worden geleid door leden van de werkgroep Eredienst.

Data:        maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 april 2019
Plaats:  Protestantse Werenfriedkerk, Dorpstraat 61 te Westervoort
Tijd:        19.30 tot ca. 20.00 uur
Contactpersoon: Henk Bonnink, tel. (026) 311 45 22, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.