11. LICHTJESAVOND IN WESTERVOORT

Een lichtjesavond om herinneringen aan dierbaren te delen, om verbondenheid te voelen, gemis tastbaar te maken, stil te zijn, er weer even over te kunnen praten…

Dat willen we graag bereiken. U kunt zo maar binnenlopen om een kaarsje aan te steken, voor uzelf of voor een ander. Ook kunt u een wens of herinnering op een kaartje schrijven en dat in de herinneringenboom hangen. Er wordt koffie, thee of chocolademelk geschonken die u alleen of in gezelschap kunt drinken.

Iedereen is welkom en u bent helemaal vrij om er op uw manier invulling aan te geven. Er zal muziek te horen zijn, er worden gedichten voorgelezen en er zal stilte zijn. Er is ook gelegenheid om zelf iets voor te lezen wat u omtrent dit onderwerp geraakt heeft.

Hetty Alewijnse, Ine Driesprong, Arjen Hiemstra, Annie Jacobs en Marjon Meulenbrugge heten u hartelijk welkom.

Datum:       vrijdag 2 november 2018
Plaats:   Protestantse Werenfriedkerk, Dorpstraat 61 te Westervoort
Tijd:          de kerk is open van 19.00 tot 21.00 uur
Contactpersoon:    Henk Bonnink, tel. (026) 311 45 22, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.