Wij willen vanuit het Christelijke geloof betekenis geven aan ons leven en samen werken aan een betere wereld.

Welkom op deze website van de Protestantse Gemeente in Zevenaar met informatie over onze gemeente. Links vindt u het hoofdmenu met informatie over vieringen, gebouwen, de organisatie en diverse taak- en werkgroepen. Boven vindt u o.a. deze startpagina (Home), Foto-albums, twee onderwerpen met de aanduiding 'Artikelen' en 'Spiritualiteit' en de Kerkdiensten in de komende week.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Kinderkerk theater viering

Zondag 18 maart hebben we bij de kinderkerk geen gewone viering.
We hebben vrolijk theater uitgenodigd om een voorstelling te komen doen.
De kern van het verhaal gaat over David die een beker water krijgt van zijn soldaten.
Het verhaal is gegoten in een survival tocht en wordt verteld met behulp van zichtbare elementen,
zoals spelletjes met letters, visuele effecten (goocheltrucs) en poppen en andere buikspreek elementen.
De kinderen worden actief betrokken in de optredens.

Plaats: Ons Huis Dr. Honingstraat 3 Zevenaar
Aanvang voorstelling: 11:00
Kosten Kaartje inc consumptie: €2,00

Link naar diverse site's:

Vrolijktheater.nl

Facebook Vrolijktheater

Nieuwsbrief December 2017 van Diani Children's Village

De nieuwsbrief van december 2017 van Diani Children' Village is beschikbaar. Om te lezen klik <hier>.

Begroting 2018

Beste gemeenteleden,

Onderstaand geven wij u een verkorte weergave van de begroting 2018 van onze Protestantse Gemeente. Ter vergelijking en beeldvorming staan tevens de cijfers van de begroting 2017 en de exploitatierekening 2016 hieronder weergegeven.