Wij willen vanuit het Christelijke geloof betekenis geven aan ons leven en samen werken aan een betere wereld.

Welkom op deze website van de Protestantse Gemeente in Zevenaar met informatie over onze gemeente. Links vindt u het hoofdmenu met informatie over vieringen, gebouwen, de organisatie en diverse taak- en werkgroepen. Boven vindt u o.a. deze startpagina (Home), Foto-albums, twee onderwerpen met de aanduiding 'Artikelen' en 'Spiritualiteit' en de Kerkdiensten in de komende week.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

OPEN KERK “Ontmoetingskerk”

Vrijdagmiddag 4 mei is de kerk weer open van 14.00 tot 17.00 uur. (Ingang Marktstraat.)

Wij nodigen u uit om binnen te komen om onze mooie kerk te bekijken. U kunt ook een kaarsje aansteken in het stiltecentrum, er is een folder over de geschiedenis van de kerk, u kunt een praatje maken met de gastheer of gastvrouw of gewoon even stil zijn en naar muziek luisteren.

U bent van harte welkom.

Jaarlijkse autotocht,

Op zondag 22 april is er weer de jaarlijkse autotocht. De voorbereidingen om alles goed te laten verlopen zijn in volle gang. We hopen op mooi weer zodat we veel kunnen zien. Inmiddels kent u het “recept”wel. Start van de tocht om 13.00 uur, een pitstop en als afsluiting een gezamenlijke broodmaaltijd in Ons Huis. De uitnodigingen zijn de deur uit en de reacties opgehaald voor 20 maart j.l. Ondanks zorgvuldige voorbereiding kan het zijn dat er iets is misgegaan.

U kunt dan contact opnemen met Jan Janssen 0316 – 331543 of Jan de Nooij 0316 - 528978

Begroting 2018

Beste gemeenteleden,

Onderstaand geven wij u een verkorte weergave van de begroting 2018 van onze Protestantse Gemeente. Ter vergelijking en beeldvorming staan tevens de cijfers van de begroting 2017 en de exploitatierekening 2016 hieronder weergegeven.