16 Gery Groot ZwaaftinkNatuurlijk doen we ons best. Natuurlijk mag het een beetje minder. Natuurlijk kennen we het spel. Natuurlijk….. en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Een liedjesprogramma waarin de natuur aan het woord komt.
Een verhaal over een man die de wereld veranderde, geen Nelson Mandela, maar iemand die in stilte te werk ging omdat hij erin geloofde.
Mooie liedjes over het water, de tijd en…meer.

U bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren.

Gery Groot Zwaaftink (1955) treedt al 25 jaar op met een gevarieerd programma van verhalen en muziek. Zowel volwassenen als kinderen worden meegesleept door zijn wonderlijke vertellingen, zijn liedjes en ballades. Hij ziet zichzelf als een troubadour die, net als vroeger, rondtrekt, zijn liedjes zingt en zijn verhalen vertelt ‘ter leering ende vermaeck’ van zijn publiek. Als verhalenverteller is Gery een fysieke speler/verteller. De ene keer is hij de hoofdpersoon en even later de verteller die beschrijft wat er gebeurt. Met een paar eenvoudige rekwisieten en zijn stem ‘schildert’ hij de meest vreemde werelden. Hij laat jong en oud intens genieten van verhalen die ontroerend, humoristisch, boeiend en herkenbaar zijn.

 

Plaats: Ontmoetingskerk, Marktstraat 24 te Zevenaar
Datum: woensdag 28 februari 2018
Tijd: 20.00 – ca. 22.00 uur
Leiding: Gery Groot Zwaaftink,  www.gerygrootzwaaftink.nl
Kosten: vrije gift
Contactpersoon: Petra van der Wal, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.