Wij willen vanuit het Christelijke geloof betekenis geven aan ons leven en samen werken aan een betere wereld.

Welkom op deze website van de Protestantse Gemeente in Zevenaar met informatie over onze gemeente. Links vindt u het hoofdmenu met informatie over vieringen, gebouwen, de organisatie en diverse taak- en werkgroepen. Boven vindt u o.a. deze startpagina (Home), Foto-albums, twee onderwerpen met de aanduiding 'Artikelen' en 'Spiritualiteit' en de Kerkdiensten in de komende week.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

De rubriek 'Artikelen' bevat ondermeer artikelen over gebruiken in en rond de kerk, het kerkelijk jaar, een uitgebreide serie artikelen over de bijbel en artikelen over diverse thema's. In de rubriek 'Spiritualiteit' vindt u veel wat u kan inspireren, bemoedigen of aan het denken kan zetten: verhaaltjes, gebeden, gedichten, geloofsbelijdenissen en nadenkertjes.
Mocht u opmerkingen hebben met betrekking tot de inhoud van deze website of met ons in contact willen komen vul dan het formulier op de contactpagina in. De redactie van de website stelt uw reacties zeer op prijs!