Wij willen vanuit het Christelijke geloof betekenis geven aan ons leven en samen werken aan een betere wereld.

Welkom op deze website van de Protestantse Gemeente in Zevenaar waar u informatie vindt over onze gemeente. Wilt u meer weten over de opzet van deze website lees dan verder.

Links vindt u het hoofdmenu van de website met informatie over vieringen, gebouwen, de organisatie en diverse taak- en werkgroepen. Boven in de donkere balk vindt u o.a. de startpagina (Home), Foto-albums, twee onderwerpen met de aanduiding 'Artikelen' en 'Spiritualiteit' en de Kerkdiensten in de komende week. Helemaal rechtsboven treft u de zoek- en contactmogelijkheden aan.

De rubriek 'Artikelen' bevat ondermeer artikelen over gebruiken in en rond de kerk, het kerkelijk jaar, een uitgebreide serie artikelen over de bijbel en artikelen over diverse thema's. In de rubriek 'Spiritualiteit' vindt u veel wat u kan inspireren, bemoedigen of aan het denken kan zetten: verhaaltjes, gebeden, gedichten, geloofsbelijdenissen en nadenkertjes.
Mocht u opmerkingen hebben met betrekking tot de inhoud van deze website of met ons in contact willen komen vul dan het formulier op de contactpagina in. De redactie van de website stelt uw reacties zeer op prijs!